Rai Vloet strijkt na merkwaardige transfersoap neer in Serie A

Reacties

Rai Vloet mag zich gaan verheugen op prachtige uitwedstrijden in Turijn, Napels, Rome en Milaan. De aanvallende middenvelder is na een merkwaardige transfersoap gearriveerd bij Frosinone.

Rai Vloet strijkt na merkwaardige transfersoap neer in Serie A

Vloet (23) gaat zodoende niet aan de slag op het tweede niveau in Zwitserland, maar in de Italiaanse Serie A. Opmerkelijk, aangezien NAC Breda vandaag drie weken geleden bekendmaakte dat de middenvelder was verkocht aan de Zwitserse tweedeklasser FC Chiasso. Hoewel NAC een transfersom heeft ontvangen van Chiasso, heeft Vloet geen minuut voor die club gespeeld. Hij verbleef in de afgelopen periode al in Italië en zijn familie en vrienden wisten al een tijdje dat de middenvelder in dit land zou gaan voetballen. 

Nu verschijnen er foto's van Vloet die poseert bij het clublogo van Frosinone, dat in het afgelopen seizoen promoveerde naar de Serie A. Deze club heeft de komst van de Nederlander overigens nog niet bevestigd op de officiële website. Volgens Italiaanse media heeft Vloet voor vier jaar getekend bij i Giallazzurri, dat Chiasso lijkt te hebben gebruikt voor een ingewikkelde transferconstructie.

De eerste wedstrijd van Frosinone in het nieuwe seizoen is volgende week maandag, uit bij het Atalanta Bergamo van Hans Hateboer en Marten de Roon.

© Gianluca Di Marzio
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.