Race tegen de klok in volle gang: Memphis alweer op de loopband

Reacties

Memphis Depay is keihard aan het werk om zo snel mogelijk te revalideren van zijn zware knieblessure. De 25-jarige aanvaller is zestien dagen na zijn operatie alweer op de loopband te vinden.

Race tegen de klok in volle gang: Memphis alweer op de loopband
© Pro Shots

Half december sloeg het noodlot toe bij Memphis: tijdens het competitieduel met Stade Rennes scheurde hij de kruisband in zijn linkerknie af. Op 20 december ging hij in Rome onder het mes. Nu, zestien dagen later, maakt de Oranje-international zijn eerste stappen op de loopband.

Dat blijkt uit beelden die Memphis zondag deelde van zijn revalidatie. De frontman van het Nederlands elftal is bezig aan een spannende race tegen de klok. Voor het herstel van een kruisbandblessure staat doorgaans zes tot negen maanden. Daarna moet hij ook nog wedstrijdfit worden en in vorm raken.

Alles moet dus perfect lopen, wil Memphis met Oranje deel kunnen nemen aan het EK 2020. Oranje speelt op 12 juni zijn eerste groepswedstrijd, tegen Oekraïne. Ook Donyell Malen ligt er lang uit en het is zeer twijfelachtig of hij het EK haalt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.