PSV'er Willems op weg naar Eintracht Frankfurt

Reacties

Eintracht Frankfurt is de club die Jetro Willems hoopt over te nemen van PSV. De Eindhovenaren hebben al een akkoord met de Duitsers en wachten op groen licht van de linksback zelf.

PSV'er Willems op weg naar Eintracht Frankfurt

De 23-jarige Willems wilde eigenlijk een jaar geleden al vertrekken bij PSV, maar vond destijds niet de juiste club. Dat is hem nu wel gelukt. Zondagochtend verliet de linkervleugelverdediger het trainingskamp van de Eindhovenaren in het Zwitserse Verbier om zich medisch te laten keuren bij Eintracht Frankfurt en de laatste onderhandelingen af te ronden.

PSV ontvangt een transfersom voor Willems, wiens contract nog een jaar doorliep. De hoogte van het betaalde bedrag is niet bekend. Frankfurt eindigde vorig seizoen op de elfde plaats in de Bundesliga en haalde bovendien de bekerfinale. Eerder deze zomer haalde de club Jonathan de Guzman en Sébastien Haller al binnen.

Willems werd opgeleid door Sparta Rotterdam en stapte op zeventienjarige leeftijd, een jaar na zijn debuut in het eerste elftal van Sparta, over naar PSV. Daar groeide hij al snel uit tot basisspeler en international (22 interlands).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.