PSV'er Lozano op weg naar Napoli

Reacties

Napoli heeft de belangstelling voor Hirving Lozano geconcretiseerd. De Italiaanse topclub zet in op de komst van de aanvaller van PSV nu Nicolas Pépé voor Arsenal gekozen heeft en de komst van James Rodríguez niet haalbaar lijkt.

PSV'er Lozano op weg naar Napoli

Dat Napoli interesse heeft in Lozano is geen nieuws. De club heeft al weken contact met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de Mexicaan. De Italianen bekeken echter eerst of andere transfertargets haalbaar waren. Nu dat niet het geval is, maakt Napoli werk van de komst van Lozano.

PSV staat open voor een vertrek van Lozano, mits er wordt voldaan aan de vraagprijs van zo’n veertig miljoen euro. Dat lijkt voor Napoli geen probleem, want die club bereikte eerder al een akkoord met Lille over een transfersom van tachtig miljoen euro voor Pépé. De Ivoriaan koos echter voor Arsenal.

Het is geen geheim dat Lozano voor zijn gevoel zelf ook wel klaar is in de Eredivisie. Midweeks maakte de Mexicaan nog misbaar richting de technische staf toen trainer Mark van Bommel besloot hem naar de kant te halen in de cruciale wedstrijd tegen FC Basel in de tweede voorronde van de Champions League, waar PSV uiteindelijk strandde.

'Onzichtbare Lozano toont zich in Basel geen teamspeler'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.