PSV zonder Lato, maar met Bruma onderweg naar Noorwegen

Reacties

PSV is woensdag met 22 spelers op het vliegtuig naar Trondheim gestapt, waar de ploeg van trainer Mark van Bommel donderdagavond het Europa League-duel met Rosenborg BK speelt.

PSV zonder Lato, maar met Bruma onderweg naar Noorwegen
© Pro Shots
Rosenborg BK
Rosenborg BK
1 - 4
PSV
PSV

Opvallendste afwezige in de selectie die naar Noorwegen afreist is Toni Lato. De Spaanse linksback zat de laatste weken wel op de bank in de Eredivisie, maar nam in het eerste Europese duel met Sporting Portugal ook al plaats op de tribune. Bruma (foto) viel afgelopen zaterdag nog uit tegen PEC Zwolle, maar is er wel bij. 

Behalve Lato vliegen ook de al langer afwezige Ibrahim Afellay, Sam Lammers en Gastón Pereiro, die al wel een tijdje de looptraining heeft hervat, niet mee met PSV. Van Bommel mag tegen Rosenborg maar achttien spelers in de wedstrijdselectie opnemen, waardoor er dus nog vier moeten afvallen.

Selectie PSV: Zoet, Ruiter, Unnerstall, Van de Meulenhof, Viergever, Dumfries, Mitroglou, Bruma, Doan, Rosario, Guti, Bergwijn, Boscagli, Hendrix, Baumgartl, Schwaab, Malen, Gakpo, Sadílek, Teze, Ihattaren, Thomas.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep D UEFA Europa League 2019/2020

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
LASK Linz
6
4
1
1
11-4
+7
13
2
Sporting Lissabon
6
4
0
2
11-7
+4
12
3
PSV
6
2
2
2
9-12
-3
8
4
Rosenborg BK
6
0
1
5
3-11
-8
1
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.