PSV zoekt verder naar versterkingen

Reacties

PSV legde deze transferperiode al vier verdedigers vast, maar de Eindhovenaren zijn na de komst van Angeliño (Manchester City), Denzel Dumfries (SC Heerenveen), Trent Sainsbury (Jiangsu Suning) en Nick Viergever (Ajax) nog niet uitgewinkeld. Zowel in de defensie als op het middenveld heeft de landskampioen nog versterking nodig.

PSV zoekt verder naar versterkingen

Tegenover de komst van het kwartet verdedigers stond het vertrek van Santiago Arias (Atlético Madrid) en Joshua Brenet (1899 Hoffenheim), terwijl Nicolas Isimat-Mirin weleens kan vertrekken naar Besiktas. De spoeling achterin is dan wel erg dun. Dat is niet alleen zo in het centrum, maar ook op de flanken. Voor de backposities is vooral op links maar één speler (Angeliño) en dus moet er bij blessures of schorsingen geschoven worden met spelers door trainer Mark van Bommel.

Verder is het vertrek van Marco van Ginkel nog steeds niet opgevangen. Met het vertrek van Van Ginkel is een man die vorig seizoen veertien doelpunten maakte de ploeg uitgewandeld. Het is de vraag hoe de club dat verlies gaat opvangen. Het is inmiddels geen geheim meer dat PSV erg is gecharmeerd van Érick Gutiérrez (foto), een ex-ploeggenoot van Hirving Lozano bij het Mexicaanse Pachuca. De 23-jarige middenvelder zou echter weleens te duur kunnen zijn voor PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.