PSV zoekt oplossing voor Ramselaar: interesse AZ, FC Utrecht en Heerenveen

Reacties

Bart Ramselaar is op weg naar de uitgang bij PSV. Drie Nederlandse clubs hebben inmiddels belangstelling getoond voor de 23-jarige middenvelder.

PSV zoekt oplossing voor Ramselaar: interesse AZ, FC Utrecht en Heerenveen

Ramselaar staat bij PSV al een jaar op een zijspoor. Hij mocht afgelopen winter al vertrekken en zijn status in Eindhoven is sindsdien niet veranderd. De vice-kampioen heeft Ramselaar toegezegd daarom niet moeilijk te doen over een vertrek.

AZ, FC Utrecht en SC Heerenveen hebben naar aanleiding daarvan inmiddels belangstelling getoond voor Ramselaar, wiens contract nog tot medio 2021 loopt. Ramselaar kwam drie jaar geleden voor circa vijf miljoen euro van Utrecht naar Eindhoven. PSV is bereid een verlies te nemen op die investering, in de hoop dat via een doorverkooppercentage op de langere termijn terug te verdienen. De vraag is of de Nederlandse geïnteresseerden zowel sportief als financieel aan de wensen van Ramselaar kunnen voldoen.

Ramselaar speelde 62 competitieduels voor PSV, waarin hij zes keer scoorde. Daarnaast speelde hij drie keer voor het Nederlands elftal.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer B. Ramselaar
Meer over B. Ramselaar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.