PSV ziet toekomst in begeerde Fofana

Reacties

PSV wil langer door met Fodé Fofana. De Eindhovenaren hebben de aanvaller een aanbieding gedaan om zijn contract, dat momenteel nog een jaar doorloopt, open te breken en te verlengen.

PSV ziet toekomst in begeerde Fofana
© Pro Shots

De achttienjarige Fofana ging als jong jongetje van de Groningse amateurclub GVAV-Rapiditas naar Barcelona, maar mocht niet bij de Spaanse club blijven, omdat Barcelona de regels rondom het aantrekken van jeugdspelers had overtreden. Fofana werd in 2015 opgepikt door PSV en maakte dit seizoen bij de beloftenploeg zijn debuut in het eerste elftal. Tegen FC Den Bosch was het direct twee keer raak.

Na zijn meer dan geslaagde vuurdoop speelde Fofana tot dusver nog achttien competitiewedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. De teller staat op acht doelpunten en drie assists. In Frankrijk wordt beweerd dat Olympique Marseille de aanvaller wil overnemen, maar technisch directeur John de Jong is (nog) niet benaderd door de Fransen. Hij hoopt dat Fofana zijn toekomst in Eindhoven ziet en heeft het talent een aanbieding gedaan voor een nieuwe verbintenis.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.