PSV ziet Jahanbakhsh als mogelijke opvolger Lozano

Reacties

PSV heeft in zijn zoektocht naar aanvallende versterking zijn oog laten vallen op Alireza Jahanbakhsh van Brighton & Hove Albion. De ex-speler van AZ en NEC staat in Engeland op een zijspoor.

PSV ziet Jahanbakhsh als mogelijke opvolger Lozano

Bij Brighton heeft Jahanbakhsh de vorm die hij bij AZ kende namelijk nooit kunnen benaderen. Ook onder de nieuwe trainer Graham Potter is voor de international van Iran slechts een bijrol weggelegd. Een vertrek is daarom bespreekbaar voor Brighton.

Jahanbakhsh verdiende in het seizoen 2017/18 een transfer naar de Premier League, door namens AZ 21 keer te scoren in 33 duels. Daarmee heeft hij zijn aanvallende rendement in de Eredivisie al ruimschoots bewezen.

PSV zette voor de opvolging van de naar Napoli vertrokken Hirving Lozano aanvankelijk in op Feyenoorder Steven Berghuis. Nadat hij bijtekende in Rotterdam, schakelde de club door naar Ritsu Doan van FC Groningen. Vanwege de hoge vraagprijs van de noorderlingen, kijkt PSV vooralsnog verder op de transfermarkt. Ook Sebastián Gónzalez van VfB Stuttgart kwam naar aanleiding daarvan in beeld bij PSV, maar de Argentijn is niet langer een optie. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.