PSV zet lichten op groen: Rosario traint al mee bij Nice

Reacties

In de aanloop naar zijn definitieve overstap naar OGC Nice traint Pablo Rosario al mee bij de Fransen. PSV werkt mee aan een transfer van de 24-jarige middenvelder.

PSV zet lichten op groen: Rosario traint al mee bij Nice
© Pro Shots

De Eindhovenaren gaven Rosario eerder al de ruimte om zijn transfer af te ronden en hebben nu de lichten op groen gezet zodat hij al mee kan trainen bij Nice. De clubs hebben een akkoord bereikt over een transfersom van naar verluidt zes miljoen euro. Rosario had in Eindhoven nog een contract tot medio 2023.

Rosario wordt de derde Nederlander in de selectie van Nice. De nummer negen van het voorbije Ligue 1-seizoen versterkte zich eerder deze transferperiode al met Calvin Stengs en Justin Kluivert. Nice is erg actief op de transfermarkt en haalde met Mario Lemina vorige week al een andere centrale middenvelder. De van Southampton overgekomen aanwinst wordt een concurrent voor Rosario.

Meetrainen
Dat Rosario al op het trainingsveld te van Nice te zien is voordat de transfer bevestigd is, heeft ook te maken met de opstelling van PSV. De Eindhovenaren verleenden voor Donyell Malen ook al een speciale trainingsvergunning zodat de aanvaller dinsdag al kon meetrainen bij Borussia Dortmund, terwijl de laatste details van die overstap nog moeten worden afgerond.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Vernieuwd PSV gaat vol voor de titel, dat wordt nog een flinke klus'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.