PSV zet in op Mitroglou, status quo rond Doan

Reacties

PSV schakelt door op de transfermarkt nu de transfer van Hirving Lozano naar Napoli een kwestie van tijd is. De Eindhovenaren willen Kostas Mitroglou als extra spits, rond Ritsu Doan heerst een patstelling.

PSV zet in op Mitroglou, status quo rond Doan

De 31-jarige Mitroglou staat op een zijspoor bij Olympique Marseille en PSV wil hem op huurbasis naar Brabant halen. Wanneer die deal rondkomt, haalt de club een ervaren goalgetter in huis die zijn sporen verdiend heeft bij onder meer Benfica en Olympiakos Piraeus. Sinds begin dit jaar komt Mitroglou op huurbasis uit voor Galatasaray, maar daar komt de Griek ook weinig aan de bak.

Naast Mitroglou zint PSV op extra creativiteit in de voorhoede. Of Doan die gaat brengen, is de vraag. Sinds de Eindhovenaren hun belangstelling kenbaar maakten bij FC Groningen is er sprake van een status quo. PSV vindt de uitgesproken vraagprijs van de noorderlingen (circa veertien miljoen euro) namelijk te gortig en kijkt daarom ook naar andere mogelijkheden.

Inmiddels schuurt het daardoor tussen Doan en FC Groningen. Toen CSKA Moskou vorig jaar een bod uitbracht, wilde de technicus eigenlijk al weg. FC Groningen wist hem ervan te overtuigen een jaar te blijven, waarbij Doan in de veronderstelling raakte dat de club zich deze zomer soepeler zou opstellen bij interesse van een grotere club.

Inmiddels vreest hij dat hem opnieuw een kans op sportieve promotie door de neus geboord wordt. Doan haakte afgelopen weekend kort voor de aftrap van het duel met AZ af bij FC Groningen, volgens de officiële lezing was de Japanner plots bevangen door koorts. Dit weekend komt FC Groningen niet in actie. Het geplande duel met uitgerekend PSV is vanwege de Europese verplichtingen van de Eindhovenaren enkele weken verplaatst.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.