PSV zet Bruma niet in: waarom hij ontbrak tegen PAOK

Reacties

PSV wil voorlopig geen risico nemen met Bruma. De buitenspeler ontbrak vanwege transferperikelen in de selectie van de Eindhovenaren voor de afsluitende oefenwedstrijd tegen PAOK Saloniki.

PSV zet Bruma niet in: waarom hij ontbrak tegen PAOK
© Pro Shots

Het is bekend dat de 26-jarige Portugees wordt begeerd door Besiktas, maar tot een officieel bod van de Turkse topclub is het nog niet gekomen. Wel is Bruma persoonlijk al ver met Besiktas. Voor de aanvaller zou een overstap naar de club uit Istanbul een terugkeer naar Turkije betekenen, hij speelde er eerder voor Galatasaray en Gaziantepspor.

PSV heeft dus nog geen bod ontvangen van Besiktas, maar de verwachting in Eindhoven is wel dat het tot een transfer gaat komen. Daarom wilde de club woensdagavond geen risico nemen met Bruma. Zonder de buitenspeler werd een week voor de eerste clash met Galatasaray in de voorronde van de Champions League met 1-0 gewonnen van PAOK Saloniki dankzij een goal van Noni Madueke.

Voor PSV is de periode van Bruma in Eindhoven niet geworden wat er van gehoopt werd. De dribbelaar kwam in de zomer van 2019 over van RB Leipzig en kon daarna onvoldoende indruk maken. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan Olympiakos Piraeus. Bruma heeft bij PSV nog een contract tot medio 2023.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.