PSV wil selectie completeren met binnenhalen linksback

Reacties

PSV heeft de selectie na de komst van Marco van Ginkel bijna rond. De Eindhovenaren zoeken, als alles blijft zoals het nu is, alleen nog een linksback om de vertrekkende Jetro Willems te vervangen.

PSV wil selectie completeren met binnenhalen linksback

'We hebben een lijstje met spelers die Jetro kunnen vervangen. Daar zitten een aantal spelers bij die zowel op de vleugel als in het centrum kan spelen, maar we focussen ons in eerste instantie echt op een pure linksback', laat technisch manager Marcel Brands weten in gesprek met VI.

Dat betekent dat PSV alleen Jordy de Wijs als linksbenige centrumverdediger heeft in de selectie. Brands: 'In een ideaal scenario speel je het liefst met een linkspoot en een rechtspoot in het hart van de defensie, maar het kan ook prima met twee rechtsbenige spelers. Dat doen Barcelona, Bayern München en Real Madrid doorgaans ook.'

PSV versterkte zich deze zomer met Derrick Luckassen, Hirving Lozano en Van Ginkel. Héctor Moreno, Andrés Guardado, Remko Pasveer, Rai Vloet, Hidde Jurjus, Siem de Jong, Menno Koch en Oleksandr Zinchenko verlieten de club.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.