PSV wil groeibriljant Ledezma in Eindhoven houden

Reacties

PSV is van plan Richie Ledezma (19) langer in Eindhoven te houden. De aanvallende middenvelder heeft op dit moment een contract dat komende zomer afloopt.

PSV wil groeibriljant Ledezma in Eindhoven houden
© Pro Shots

PSV heeft wel een eenzijdige optie om die verbintenis met twee jaar te verlengen. De Eindhovenaren hebben echter laten weten dat zij met Ledezma in gesprek willen over een geheel nieuw en langdurig contract. De speler is enthousiast over dat idee en is in afwachting van een formele aanbieding.

Er is op De Herdgang veel vertrouwen in de kwaliteiten en potentie van Ledezma. De technicus is dit seizoen een vaste naam in de opstelling bij Jong PSV en maakt in de Eerste Divisie regelmatig grote indruk. Na 24 duels staat zijn teller op vier goals en drie assists.

Ledezma zat in de eerste seizoenshelft al een keer op de bank bij PSV 1, maar tot een debuut kwam het tot dusver niet. Wel traint hij zeer regelmatig mee met de selectie van Ernest Faber.

Ledezma bezit zowel de Amerikaanse als Mexicaanse nationaliteit, maar speelt jeugdinterlands voor VS Onder-20. Hij kwam begin 2019 over van MLS-club Real Salt Lake, waar hij in het tweede elftal actief was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.