PSV waarschijnlijk naar Qatar, Tour de Mexico blijft optie

Reacties

PSV belegt in de winterstop waarschijnlijk een trainingskamp in Qatar. Daarnaast blijft de club sleutelen aan een idee voor een tour door Mexico.

PSV waarschijnlijk naar Qatar, Tour de Mexico blijft optie

Vorig jaar verbleef PSV halverwege het seizoen in de Verenigde Staten, ditmaal was Mexico een optie als bestemming. Toch geeft de club de voorkeur aan Qatar, waar uitstekende faciliteiten zijn. Bovendien krijgen de spelers dan niet te maken met een jetlag en is de reistijd korter dan bij een trip naar Mexico. PSV zoekt nog naar tegenstanders voor tijdens het trainingskamp.

Het idee om Mexico aan te doen, mede op commerciële gronden, blijft bestaan. Daar wordt nog aan gesleuteld. De populariteit van PSV in Mexico steeg de afgelopen jaren flink. Na de inmiddels vertrokken Andrés Guardado en Héctor Moreno kwamen ook Hirving Lozano en Erick Gutíerrez naar Eindhoven.

Na negen van de zeventien wedstrijden voor de winterstop heeft PSV nog geen enkel punt laten liggen in de Eredivisie. De voorsprong op nummer twee Ajax bedraagt vijf punten. Ook het doelsaldo is indrukwekkend: 36-3.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.