PSV komt met update: Madueke loopt ernstige blessure op

Reacties

PSV moet het voorlopig stellen zonder Noni Madueke. De twintigjarige aanvaller heeft bij een botsing op de training een ernstige enkelblessure opgelopen. PSV vreest dat Madueke daardoor tot het einde van de eerste seizoenshelft is uitgeschakeld.

PSV komt met update: Madueke loopt ernstige blessure op
© Pro Shots

Madueke moest vorig seizoen ook al verschillende keren toekijken door blessures. Nu gooit een kwetsuur opnieuw roet in het eten. Achter de naam van de aanvaller stond al een groot vraagteken voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax en de heenwedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen AS Monaco. Nu blijkt dat de blessure van Madueke ernstig is.

PSV vreest Madueke niet voor half november terug te hebben. De Engelse aanvaller zou in dat geval de hele eerste seizoenshelft missen. Het WK begint in november en de Eredivisie wordt pas in januari hervat. PSV speelt op 13 november nog thuis tegen AZ.

PSV is voorin al verzwakt. Yorbe Vertessen viel weg vanwege een blindedarmontsteking. Daarnaast is Carlos Vinícius nog niet hersteld van een hamstringblessure.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer N. Madueke
Meer over N. Madueke
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.