PSV volgt Quinten Timber

Reacties

Quinten Timber is bezig aan een uitstekend seizoen bij FC Utrecht en heeft zich in de kijker gespeeld bij grote clubs uit binnen- en buitenland. Ook PSV volgt Timber nadrukkelijk. Bij de club uit Eindhoven zou hij wellicht Ibrahim Sangaré kunnen opvolgen, mocht de Ivoriaan na dit seizoen vertrekken.

PSV volgt Quinten Timber
© Pro Shots

John de Jong zat afgelopen weekend tijdens FC Utrecht-NEC op de tribune. De technisch directeur van PSV zal hebben gezien dat Timber opnieuw prima speelde. De tweelingbroer van Ajacied Jurriën Timber manifesteert zich dit seizoen goed op het middenveld bij Utrecht. Dat is knap, aangezien dit pas zijn eerste jaar op het hoogste niveau is.

FC Utrecht nam Timber afgelopen zomer transfervrij over van Jong Ajax. Dat de geboren Utrechter zich goed ontwikkelt, is nationaal en internationaal absoluut niet onopgemerkt gebleven. Hoewel Timber nog een contract heeft tot medio 2024 houden de Domstedelingen gezien de vele belangstelling in de middenvelder rekening met een vertrek na dit seizoen.

Bij PSV houden ze op hun beurt rekening met een vertrek van de zeer gewilde Ibrahim Sangaré. De middenvelder uit Ivoorkust staat in de belangstelling van Premier League-clubs als Aston Villa, Leicester City en Newcastle United. Mocht Sangaré Eindhoven inderdaad verlaten, dan lijkt Timber een kandidaat hem op te volgen bij PSV. Dat de Brabanders in de eventuele strijd om de handtekening van de middenvelder forse concurrentie hebben, is inmiddels meer dan duidelijk.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.