PSV treft Premier League-club vlak voor JC Schaal en start CL-voorronde

Reacties

PSV oefent in de voorbereiding op het nieuwe seizoen tegen Nottingham Forest. De Premier League-club komt op zondag 30 juli naar het Philips Stadion.

PSV treft Premier League-club vlak voor JC Schaal en start CL-voorronde
© Pro Shots

Het oefenduel met Nottingham Forest vormt de opmaat voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal met Feyenoord, die is verplaatst van zondag 6 naar vrijdag 4 augustus met het oog op de deelname van PSV aan de voorronde van de Champions League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Eindhovenaren stromen in tijdens de derde voorronde, die duels staan gepland op 8 en 9 augustus en 15 augustus. Om klaar te zijn voor de cruciale duels, begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen al over minder dan een maand: op maandag 3 julli.

PSV heeft ook bekendgemaakt dat het op 26 juli oefent tegen stadgenoot FC Eindhoven. Ook die vriendschappelijke wedstrijd wordt afgewerkt in het Philips Stadion. De rest van het oefenprogramma wordt in een later stadium bekend.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.