PSV-talent Fernandes brengt bezoek aan Juventus

Reacties

Het is nog maar de vraag of Leandro Fernandes ook na dit seizoen speelt voor PSV. De achttienjarige middenvelder heeft onlangs samen met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola een bezoek gebracht aan Juventus, bevestigen bronnen aan VI.

PSV-talent Fernandes brengt bezoek aan Juventus

De achttienjarige Fernandes geldt al jaren als een groot talent bij PSV. Het contract van de middenvelder loopt na dit seizoen echter af, waardoor hij vrij is om met andere clubs te praten. Juventus is een van de clubs die voor hem in de markt is. Ondertussen probeert PSV's technisch manager Marcel Brands de verbintenis van de tiener juist te verlengen.

Dat de jeugdspelers van PSV er in het buitenland goed op staan, werd dit seizoen al duidelijk toen meerdere clubs informeerden naar Armando Obispo. De linksbenige centrumverdediger, aanvoerder van Jong PSV, besloot uiteindelijk echter te kiezen voor een langdurig PSV-contract.

Waar Obispo in de Jupiler League wekelijks wedstrijden op profniveau speelt, werkt Fernandes zijn duels nog af bij PSV Onder-19. Hij zag generatiegenoten Dante Rigo (19), Cody Gakpo (18), Donyell Malen (19) en Mauro Júnior (18) dit seizoen al wel aansluiten bij het eerste elftal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.