PSV-talent Duarte herenigd met broer bij Sparta Rotterdam

Reacties

Sparta Rotterdam heeft zich voor de tweede seizoenshelft versterkt met Laros Duarte. De middenvelder wordt op huurbasis overgenomen van PSV.

PSV-talent Duarte herenigd met broer bij Sparta Rotterdam

De 21-jarige Duarte speelde bij Jong PSV ook al in de Keuken Kampioen Divisie. Toch heeft hij besloten nu terug te keren naar de club waar hij tot zijn verhuizing naar Eindhoven in 2015 al speelde. Bij Sparta wordt Duarte herenigd met zijn broer Deroy Duarte.

Technisch manager Henk van Stee verwacht veel van Duarte, die in mei van dit jaar nog een nieuw contract tot medio 2020 tekende bij PSV. 'Een speler met de kwaliteiten van Laros, zou een versterking zijn voor elke club in de Keuken Kampioen Divisie. Het is een begaafde middenvelder die de club goed kent en bovenaan ons lijstje stond.'

Duarte zelf kan niet wachten om aan de slag te gaan op Het Kasteel. 'Doordat ik met en bij deze club ben opgegroeid, heb ik al vanaf kleins af aan een erg sterk Sparta-gevoel gehad. Dit heeft absoluut meegespeeld in deze beslissing. Samenspelen met Deroy is een droom voor onze familie, ik hoop dat wij eraan bij kunnen dragen dat Sparta terugkeert in de Eredivisie. Daar ga ik alles aan doen.'

Sparta ruimt op
Twee spelers hebben van Sparta Rotterdam te horen gekregen dat zij mogen vertrekken in de winterstop. Voor Ilias Alhaft en Stijn Spierings is geen plek meer bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Beide spelers zijn in het bezit van een aflopend contract.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.