PSV-talent Catic hard op weg naar ADO Den Haag

Reacties

Niet Dinamo Zagreb, maar ADO Den Haag wordt de nieuwe club van Amar Catic. De 21-jarige aanvaller beschikt bij PSV over een aflopend contract en maakt transfervrij de overstap naar Den Haag.

PSV-talent Catic hard op weg naar ADO Den Haag
© Pro Shots

Catic maakte aan het begin van het voorbije seizoen zijn officiële debuut voor PSV. Trainer Mark van Bommel was gecharmeerd van de Bosniër en gebruikte hem in de Europa League-duels met Apollon Limassol en LASK Linz. Na het vertrek van Van Bommel speelde Catic louter nog voor Jong PSV.

Toen duidelijk werd dat zijn aflopende contract niet verlengd zou worden, kwam er veel buitenlandse interesse los voor Catic. Met name uit Kroatië, waar Dinamo Zagreb, NK Osijek en Rijeka belangstelling toonden, maar ook het Turkse Kasimpasa volgde hem nauwlettend.

Nu de bal in veel buitenlandse competities weer rolt, willen die clubs liever afwachten tot het einde van het seizoen. Catic kiest nu eieren voor zijn geld. Hij kiest voor ADO Den Haag, dat hem al enige tijd volgt en met Aleksandar Rankovic bovendien een trainer heeft met wie hij in zijn moedertaal kan communiceren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.