PSV start onderzoek na incidenten tegen Galatasaray

Reacties

PSV is een onderzoek gestart naar de incidenten tijdens de thuiswedstrijd woensdag tegen Galatasaray (5-1). Dat meldt de club via de officiële kanalen.

PSV start onderzoek na incidenten tegen Galatasaray

Op het moment dat Galatasaray kort voor rust de aansluitingstreffer maakte, sloeg de vlam in de pan en zocht een aantal supporters van beide clubs de confrontatie. De rust keerde vervolgens snel weer terug in het Philips Stadion. ‘We betreuren de incidenten ten zeerste, juist omdat we zo blij waren dat we eindelijk weer met publiek konden spelen', zegt algemeen directeur Toon Gerbrands.

PSV heeft inmiddels contact gehad met de UEFA. Onder meer camerabeelden en seizoenkaartgegevens worden onder de loep genomen. 'Wij doen momenteel onderzoek naar seizoenkaarthouders die de kaarten hebben doorverkocht aan de Turkse fans van Galatasaray. Dit was verboden. Zij die zich hier schuldig aan hebben gemaakt worden opgespoord en tegen hen zullen wij maatregelen treffen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

PSV won het duel in de tweede voorronde van de Champions League met 5-1. Eran Zahavi was de grote man met een hattrick en een assist. De andere doelpunten kwamen op naam van Mario Götze.

Lees op VI PRO meer over het koningskoppel van PSV, de klappende Sangaré en de meest onzichtbare man van Eindhoven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.