PSV sluit miljoenendeal met bedrijven uit de regio

Reacties

PSV presenteert op korte termijn een nieuwe hoofdsponsor. De landskampioen heeft een deal gesloten met enkele grote bedrijven uit de regio die onder de vlag van Brainport Eindhoven miljoenen zullen steken in de club.

PSV sluit miljoenendeal met bedrijven uit de regio

Vorige week schreef VI in het portret over commissaris Robert van der Wallen al dat PSV met een dergelijke oplossing zou gaan komen, nu de huidige hoofdsponsor Energiedirect na dit seizoen naar de achterkant van het shirt verdwijnt. Waar de Eindhovenaren momenteel circa zes miljoen euro per jaar opstrijken voor de plek op de voorkant van het rood-witte shirt, ligt het bedrag dat de nieuwe deal oplevert waarschijnlijk wat hoger. De verschillende bedrijven leveren elk hun bijdrage.

Commercieel directeur Frans Janssen voorspelde een dergelijke deal vorig seizoen al na het behalen van de landstitel. 'We sluiten niets uit, het hoeft ook niet één bedrijf te zijn. We hebben hier bijvoorbeeld Brainport. Ik heb in een aantal landen ver weg gewoond. Maar als je daar Eindhoven noemt, zegt niemand Philips, ASML of VDL. Het is altijd PSV. PSV is internationaal dé marketingtool voor bedrijven in en rondom Eindhoven omdat wij internationaal het meest bekend zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.