PSV sluit het jaar af met knaller van een affiche

Reacties

PSV eindigt het jaar met een oefenwedstrijd tegen AC Milan. De Italiaanse kampioen komt op vrijdag 30 december naar het Philips Stadion. De aftrap is om 18.15 uur.

PSV sluit het jaar af met knaller van een affiche
© Pro Shots

Zo sluit PSV 2022 af met een fraai affiche vol historie. De Eindhovenaren stonden in Europees verband al meerdere keren tegenover Milan. De laatste keer was in het seizoen 2013/14, toen de Rossoneri te sterk waren in de play-offs van de Champions League. In het seizoen 2004/05 versperde de zevenvoudig winnaar van de Europa Cup I/CL de weg naar de finale door een doelpunt van Massimo Ambrosini (2-0, 3-1).

Het oefenduel met Milan geldt voor PSV als laatste voorbereiding voor de hervatting van de Eredivisie, die door het WK in Qatar sinds afgelopen weekend stilligt. Op zaterdag 7 januari is Sparta Rotterdam de eerste tegenstander na de winterstop. PSV belegt in aanloop naar de tweede seizoenshelft van 14 tot en met 23 december een trainingskamp in Zuid-Spanje, ook daar zal het nog een of twee oefenduels afwerken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer AC Milan
Meer over AC Milan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.