PSV schrijft Gutiérrez niet in voor groepsfase Europa League

Reacties

AZ, Feyenoord en PSV hebben hun selecties voor de groepsfase van de Europa League doorgestuurd naar de UEFA. Bij de Eindhovenaren is Erick Gutiérrez een opvallende afwezige op de lijst.

PSV schrijft Gutiérrez niet in voor groepsfase Europa League
© Pro Shots

Vorige maand werd bekend dat Guti geopereerd moest worden aan zijn enkel, waardoor hij enige tijd uit de roulatie zou zijn. PSV maakte niet bekend hoelang het de Mexicaan zou moeten missen, maar lijkt hem voorlopig nog niet terug te verwachten, nu Gutiérrez niet is ingeschreven voor de groepsfase van de Europa League. Ook Maximiliano Romero ontbreekt in de PSV-selectie: hij komt door een zware knieblessure niet meer in actie in dit seizoen.

Bij AZ en Feyenoord ontbreken op het eerste oog geen opvallende namen in de bijzonder uitgebreide selecties. De Rotterdammers hebben onder meer de Portugese aanwinst Bernardo Silva ingeschreven. Hij is in eerste instantie aangetrokken voor Feyenoord Onder-21, maar mag dus hopen op een kans in een Europees duel van het eerste elftal. Orkun Kökçü en Tyrell Malacia staan op de B-lijst. 

Bekijk hier de complete selectie van AZ.

Bekijk hier de complete selectie van Feyenoord.

Bekijk hier de complete selectie van PSV. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.