PSV rekent ook dit seizoen op Mvogo

Reacties

Yvon Mvogo behoort normaliter ook dit seizoen tot de selectie van PSV. De eigenlijke werkgever van de Zwitserse doelman, RB Leipzig, had tot vrijdag middernacht om de doelman terug te halen. Vrijdagavond laat hadden de Eindhovenaren echter nog niks gehoord uit Duitsland.

PSV rekent ook dit seizoen op Mvogo
© Pro Shots

PSV huurde de doelman vorig jaar zomer voor een duur van twee seizoenen. Daarbij werd de afspraak gemaakt dat de Duitsers hem voor 16 juli terug konden halen. Leipzig probeerde de doelman te verkopen, maar geïnteresseerde clubs zouden aanhikken tegen de transfersom van naar verluidt vijf miljoen euro.

PSV was in afwachting van Leipzig maar had vrijdagavond laat nog niks vernomen uit Duitsland en gaat uit van een twee huurjaar. Zodoende hoeft PSV ook niet de markt op voor een extra keeper.

De situatie voor Mvogo is met de komst van Joël Drommel wél veranderd. De doelman die overkwam van FC Twente is de beoogde eerste doelman in Brabant. Mvogo, vorig seizoen nog goed voor 33 Eredivisiewedstrijden, zal zich normaliter moeten schikken in een rol als back-up.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.