PSV polst Robben over terugkeer

Reacties

Arjen Robben heeft er in PSV een optie bij gekregen voor een vervolg van zijn carrière. De Eindhovense club heeft een lijntje uitgegooid naar de 34-jarige aanvaller.

PSV polst Robben over terugkeer

De toekomst van Robben is ongewis. Zeker is dat de aanvaller bezig is aan zijn laatste maanden bij Bayern München. De Beierse club gaat zijn aflopende contract niet verlengen. Of en waar hij zijn carrière gaat voortzetten is nog onbekend.

PSV staat open voor een terugkeer van Robben. De Eindhovense club heeft de aanvaller benaderd via trainer Mark van Bommel. 'Er is contact geweest. Via Mark, die met Arjen heeft gevoetbald, is hem een berichtje gestuurd', zegt directeur Toon Gerbrands tegen Omroep Brabant. 'Het is natuurlijk aan Arjen zelf om die behoorlijke afweging te maken.'

Robben speelde tot 2004 voor PSV, dat hem in 2002 had overgenomen van FC Groningen. Ook die club zou de aanvaller graag verwelkomen. De 96-voudig international twijfelt echter of een terugkeer op de Nederlandse velden hem goed zal doen. 'Ik kan alleen maar verliezen. Als je goed speelt, is het normaal en als het minder gaat, kan ik het niet meer. Daar moet ik me dan op instellen', zei Robben eerder tegen de NOS.

'Robben is een sieraad voor het voetbal, we moeten hem koesteren'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.