PSV pakt door: Pröpper moet versterking nummer vijf worden

Reacties

De komst van Davy Pröpper naar PSV komt steeds dichterbij. De Eindhovenaren willen de 29-jarige middenvelder overnemen van Brighton & Hove Albion.

PSV pakt door: Pröpper moet versterking nummer vijf worden
© Pro Shots

De interesse van PSV in Pröpper speelt al langer, maar er wordt nu echt doorgepakt. Pröpper verloor in Brighton vorig seizoen zijn basisplaats en heeft bij de Premier League-club nog een contract tot medio 2023. PSV denkt de zeventienvoudig Oranje-international te kunnen verleiden tot een terugkeer. Pröpper speelde tussen 2015 en 2017 al in Eindhoven, nadat hij was opgepikt bij Vitesse.

PSV is al ver voor aanvang van volgend seizoen bedrijvig op de transfermarkt. De selectie van trainer Roger Schmidt werd al versterkt met Joël Drommel, André Ramalho en Philipp Mwene. Donderdag konden we melden dat er ook een akkoord is bereikt met Marco van Ginkel, die vorig seizoen op huurbasis voor PSV speelde en nu transfervrij de overstap maakt vanaf Chelsea.

Pröpper wordt in het ideale plaatje van de nummer twee van vorig seizoen in de Eredivisie versterking nummer vijf. Enige haast is ook geboden voor PSV, want over iets meer dan een maand wachten al confrontaties met Galatasaray in de voorronde van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.