PSV pakt door en heeft ook handtekening Rosario te pakken

Reacties

PSV heeft overeenstemming bereikt met Pablo Rosario over een nieuw contract. De talentvolle middenvelder volgt daarmee het voorbeeld van Mohammed Ihattaren. Rosario ligt nu tot medio 2023 vast in Eindhoven.

PSV pakt door en heeft ook handtekening Rosario te pakken

De 22-jarige Rosario is dit seizoen een van de grote verrassingen in het team van PSV. Afgelopen zomer kreeg de geboren Amsterdammer veel speeltijd in de voorbereiding, vooral omdat de club nog zocht naar een nieuwe middenvelder. Die kwam er met Erick Gutiérrez pas eind augustus, maar nooit slaagde de Mexicaan erin om Rosario uit het elftal te spelen.

De razendsnelle ontwikkeling van Rosario werd ook opgemerkt door bondscoach Ronald Koeman, die hem op 16 oktober liet debuteren in de oefeninterland tegen België. PSV was er dan ook veel aan gelegen om Rosario langer te binden. Om hem financieel te belonen, maar ook om zijn transferrechten langer vast te leggen. Beide partijen hebben elkaar nu gevonden in een nieuw, langdurig contract.

Daarmee is PSV nog niet klaar als het gaat om het verlengen van de verbintenissen van huidige selectiespelers. De club hoopt dat Donyell Malen op korte termijn ook bijtekent, terwijl er voor Daniel Schwaab eveneens een aanbieding ligt. De Duitser twijfelt echter nog; hij overweegt vanwege privéredenen terug te keren naar zijn vaderland.

'Dumfries verdient juist complimenten, geen fluitconcerten'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.