PSV openbaart oefenprogramma: Guardado en Danjuma terug naar Eindhoven

Reacties

PSV heeft dinsdag het programma voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen bekendgemaakt. De Eindhovenaren spelen een aantal aantrekkelijke wedstrijden. Twee daarvan betekenen een weerzien met oude bekenden.

PSV openbaart oefenprogramma: Guardado en Danjuma terug naar Eindhoven

Op 20 juni zal Ruud van Nistelrooij zijn allereerste training leiden als hoofdtrainer van PSV-1. Het is de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op De Herdgang gaat over een kleine maand de bal weer rollen.

Daarna zal PSV nog op trainingskamp gaan in Duitsland. In deelstaat Noordrijn-Westfalen volgt ook een oefenwedstrijd. Een dag voordat men weer huiswaarts keert, gaat PSV de degens kruisen met Arminia Bielefeld. In het Heidewaldstadion is de degradant uit de Bundesliga de eerste opponent in een aantrekkelijk programma.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Op 16 juli zal de fandag van PSV plaatsvinden. Spetterend slotstuk van de dag zal een ontmoeting zijn met Villarreal. De Spanjaarden haalden afgelopen seizoen de halve finale van de Champions League en nemen met Arnaut Danjuma een speler mee die jarenlang in de jeugdopleiding van PSV speelde.

Na de Lichtstadderby tegen FC Eindhoven sluit PSV de voorbereiding af met het voor supporters waarschijnlijk meest aantrekkelijke oefenduel. Real Betis komt namelijk naar Eindhoven. De winnaar van de Copa del Rey komt op 23 juli naar het Philips Stadion. De Andalusiërs komen naar Noord-Brabant met Andrés Guardado binnen de gelederen. De Mexicaan speelde in het verleden voor PSV en was mateloos populair bij de fans.

Op 2 of 3 augustus komt PSV voor het eerst in actie in de voorronde van de Champions League. Enkele dagen daarvoor heeft het duel om de Johan Cruijff Schaal met Ajax al plaatsgevonden. Die wedstrijd staat gepland voor 30 of 31 juli.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.