PSV op pole-position voor Rodríguez door transferban Fenerbahçe

Reacties

De kans dat Ricardo Rodríguez naar PSV verhuist, is flink gegroeid. Fenerbahçe, de concurrent van de Eindhovenaren in de strijd om de Zwitserse back, mag namelijk geen spelers aantrekken.

PSV op pole-position voor Rodríguez door transferban Fenerbahçe
© Pro Shots

Fenerbahçe heeft zaterdagavond bevestigd dat het van de Turkse bond geen spelers mag aantrekken. Deze beslissing is door de TFF genomen als gevolg van de financieel zeer slechte situatie van de club uit Istanbul. Pas als de Turken een aantal spelers verkopen, mogen zij (wellicht) weer in actie komen.

PSV ligt daardoor op pole-position voor het aantrekken van Rodríguez, die nog een contract voor anderhalf jaar heeft bij AC Milan. De Eindhovenaren zijn al een week in onderhandeling met de Italiaanse club en de speler. Van een akkoord is nog geen sprake, maar door het slechte nieuws voor Fenerbahçe is de Eindhovense hoop op een positief slot van de transfersaga flink toegenomen.

Het slechte nieuws voor Fenerbahçe komt niet als een verrassing. Hoewel er in Italië en Turkije eerder deze week massaal bericht werd over een done deal tussen de Turken, Milan en de speler, plaatsten bronnen rondom de transfer al een paar dagen grote vraagtekens bij die deal. Het moest namelijk nog maar blijken of de Turkse club met de geboden miljoenen over de brug kon komen.

Inmiddels is duidelijk geworden dat zij dat niet kunnen. Fenerbahçe heeft nog wel een beroepsmogelijkheid en heeft aangekondigd daarvan gebruik te maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer R. Rodríguez
Meer over R. Rodríguez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.