PSV oefent tegen Champions League-sensatie AS Monaco

Reacties

PSV speelt ter voorbereiding op het komende seizoen op 16 juli vriendschappelijk tegen AS Monaco. Met de Zwitserse clubs FC Sion en FC Basel hebben de Eindhovenaren nog twee andere oefenpartners gevonden, zo is dinsdag bekendgemaakt.

PSV oefent tegen Champions League-sensatie AS Monaco

De nummer drie van de Eredivisie in het voorbije seizoen gaat van 10 tot 19 juli op trainingskamp in het Zwitserse Verbier. In die oefenperiode is AS Monaco de meest aansprekende tegenstander. De Monegasken haalden in het afgelopen Champions League-seizoen nog de halve finale, waarin Juventus te sterk was. In de Ligue 1 doorbrak AS Monaco de hegemonie van Paris Saint-Germain door kampioen te worden.

PSV neemt het vier dagen voor het treffen met AS Monaco tegen FC Sion op. FC Basel, de kampioen van Zwitserland, is op 18 juli de tegenstander van de ploeg van trainer Phillip Cocu. De oefenwedstrijden worden gespeeld in het kader van het Festival de Football des Alpes, een toernooi met twaalf Europese teams. Het trio duels van PSV staat op het programma in het Zwitserse Bagnes.

FC Augsburg

De Eindhovenaren spelen op 6 augustus vriendschappelijk tegen FC Augsburg. Die wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van de Bundesliga-club.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.