PSV nog niet klaar op de markt: Van Bommel hoopt op meer ervaring

Reacties

Na de megatransfer van Hirving Lozano, die voor een recordbedrag op weg is naar Napoli, wil Mark van Bommel de transfermarkt op. De coach van PSV wil meer ervaring aan zijn ploeg toevoegen.

PSV nog niet klaar op de markt: Van Bommel hoopt op meer ervaring

PSV haalde onlangs Daniel Schwaab terug naar Eindhoven, maar Van Bommel vindt het nog niet voldoende. 'We zijn wel bezig', zegt Van Bommel via de officiële kanalen van PSV over mogelijke transfers. 'Het is een hele jonge ploeg, we kunnen wel wat meer ervaring gebruiken. Met eventuele inkomsten uit transfers, gaan we zeker wat doen.'

Van Bommel ziet nog genoeg ruimte voor verbetering bij PSV, dat donderdag ook tegen FK Haugesund weinig indruk maakte. De Eindhovenaren bereikten wel de play-offronde van de Europa League, waarin Apollon Limassol de tegenstander zal zijn. PSV krijgt alle tijd om zich voor te bereiden op het tweede duel met deze tegenstander: de competitiewedstrijd van volgende week, tegen FC Groningen, is naar eind september verhuisd.

De KNVB heeft ook het aanvangstijdstip van Heracles Almelo - PSV gewijzigd. Dit duel begint zondag pas om 20.00 uur. Van Bommel is er blij mee: 'Vorig jaar zijn er afspraken gemaakt met alle clubs', zegt hij. 'De verplaatsing van de wedstrijd tegen FC Groningen stond al vast. Als wij de play-offs zouden halen, zou deze wedstrijd verschoven worden. Door deze verplaatsingen hebben we meer rust. Nu vertrekken we bijvoorbeeld op zondagochtend naar Almelo in plaats van op zaterdag.'

Of Denzel Dumfries en Bruma zondag kunnen spelen, is nog even afwachten. De vleugelspelers kwamen donderdag niet ongeschonden uit de strijd. 'We zijn aan het kijken hoe het de komende dagen gaat. Het is voor een aantal jongens ook wennen. De gemiddelde leeftijd was heel jong. Als je ouder bent, heb je fysiek een veel betere inhoud', aldus Van Bommel.

Heracles Almelo
Heracles Almelo
0 - 2
PSV
PSV
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.