PSV neemt talentvolle Bakayoko over van Anderlecht

Reacties

PSV heeft Johan Bakayoko vastgelegd. De zestienjarige aanvaller komt over van Anderlecht en tekent een contract voor drie seizoenen in Eindhoven. Bakayoko sluit aan bij PSV Onder-17.

PSV neemt talentvolle Bakayoko over van Anderlecht

De vleugelaanvaller wordt door PSV omschreven als een 'linksbenige, vaardige, beweeglijke en explosieve speler'. Bakayoko scoorde tot nu toe twee keer in zeven optredens voor België Onder-16.

'Ik heb hier geen woorden voor', reageerde Bakayoko op de clubkanalen van PSV 'Ik ben begonnen met kijken naar de oude Ronaldo, die van PSV. Ik dacht: waarom zou ik hier niet naartoe gaan? De opleiding van PSV is een van de grootste van Europa.'

Bakayoko stelde zichzelf ook even voor. 'Ik houd van dribbelen. Op de eerste meters ben ik snel en ik ben creatief. Ik werk hard voor het team. Mijn doelstelling is om zo snel mogelijk naar Jong PSV te gaan en van daaruit naar het eerste.'

Bakayoko speelde pas één seizoen bij Anderlecht. Daarvoor kwam hij uit in de jeugdopleiding van KV Mechelen en Club Brugge. De ouders van de in België geboren vleugelspeler komen uit Ivoorkust.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.