PSV neemt Angeliño over van Manchester City

Reacties

PSV heeft zich versterkt met Angeliño. De 21-jarige linksback komt over van Manchester City, dat hem het afgelopen seizoen verhuurde aan NAC Breda, en tekent een contract voor vijf seizoenen in Eindhoven.

PSV neemt Angeliño over van Manchester City

In Breda maakte de Spanjaard veel indruk. Met onder meer drie doelpunten en zes assists speelde hij een belangrijke rol in de handhaving van NAC in de Eredivisie. Dat viel ook in Eindhoven op. PSV verkocht met Joshua Brenet eind mei zijn eerste linksback aan 1899 Hoffenheim en zag in Angeliño de ideale opvolger.

Voor de 21-jarige linkspoot is PSV alweer de zevende club uit zijn loopbaan. Angeliño speelde in de jeugd van Deportivo La Coruña en maakte in 2013 de overstap naar City, dat hem verhuurde aan achtereenvolgens New York City FC, Girona FC, Real Mallorca en NAC.

Angeliño is de derde aanwinst voor het komende seizoen. Eerder kwam verdediger Nick Viergever transfervrij over van Ajax en doelman Lars Unnerstall van VVV-Venlo, dat hem nog voor een jaar huurt van PSV. Bovendien nadert de landskampioen een akkoord met SC Heerenveen over de transfer van rechtsback Denzel Dumfries.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.