PSV nadert vraagprijs met tweede bod op Van Aanholt

Reacties

PSV zet alles op alles voor de komst van Patrick van Aanholt. De Eindhovenaren hebben inmiddels een tweede bod gedaan op de linksback. Die aanbieding bedraagt negen miljoen euro.

PSV nadert vraagprijs met tweede bod op Van Aanholt
© Pro Shots

Crystal Palace houdt vast aan een vraagprijs van tien miljoen euro, waardoor het verschil tussen vraag en aanbod niet erg groot meer is. De verwachting is dan ook dat beide clubs er wel uit gaan komen over de transfersom en dat Van Aanholt de nieuwe linksback van PSV gaat worden.

De 29-jarige Van Aanholt lijkt zelf open te staan voor een terugkeer naar PSV, waar hij in de jeugd al speelde. Vertegenwoordigers van de vleugelverdediger waren afgelopen weekend in Nederland om over de persoonlijke eisen van de Oranje-international te onderhandelen.

PSV kampt al het hele seizoen met problemen op de linksbackpositie. De beoogde eerste keus Toni Lato stelde dusdanig teleur dat hij al is teruggekeerd naar Valencia en ook Olivier Boscagli is geen versterking gebleken. Interim-trainer Ernest Faber kiest daarom voor centrumverdediger Nick Viergever aan de linkerkant van de defensie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer P. van Aanholt
Meer over P. van Aanholt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.