PSV monitort situatie Van Ginkel

Reacties

PSV houdt de ontwikkelingen rond Marco van Ginkel in de gaten, met het oog op een mogelijke hernieuwde samenwerking vanaf de zomer.

PSV monitort situatie Van Ginkel
© Pro Shots

Van Ginkel (27) staat nog altijd onder contract bij Chelsea en is momenteel herstellende van een zware blessure. Daardoor is hij de komende maanden nog niet inzetbaar.

Na dit seizoen loopt Van Ginkels contract in Londen af, wat hem een interessante optie maakt voor PSV. De Eindhovenaren zijn daarbij hoofdzakelijk afhankelijk van hoe Van Ginkel zijn toekomst ziet.

Het is Chelsea's gebruik om aflopende contracten van spelers te verlengen, ongeacht hun perspectieven in Londen. Wil de Engelse topclub dat in het geval van Van Ginkel ook en staat de Nederlander daarvoor opnieuw open, dan kan PSV daar in principe financieel niet tegenop.

Van Ginkel kwam in het seizoen 2017/18 voor het laatst uit voor PSV, dat hem destijds huurde van Chelsea. Ook in het seizoen 16/17 en 15/16 speelde hij als huurling in Brabant. Kort na zijn vertrek uit Eindhoven medio 2018 raakte Van Ginkel zwaar geblesseerd.

Spelersprofiel

M. van Ginkel


Geboortedatum:
1 december 1992
Leeftijd:
31
Geboorteplaats:
Amersfoort
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
67 kg
Huidige club:
Vitesse
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer M. van Ginkel
Meer over M. van Ginkel
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.