PSV moet verder zoeken: Til op weg naar Freiburg

Reacties

Alles wijst erop dat Guus Til zijn gewenste transfer gaat krijgen. De voormalig speler van AZ is op weg naar SC Freiburg, dat de enkelvoudig international van Spartak Moskou zal voor twee jaar gaan huren. Wel moet hij nog de medische keuring doorstaan.

PSV moet verder zoeken: Til op weg naar Freiburg
© Pro Shots

Daarmee krijgt Til zijn zin, nadat hij in zijn eerste seizoen in Rusland niet kon uitgroeien tot basisspeler bij Spartak. De 22-jarige middenvelder mocht daarom op huurbasis vertrekken. PSV had wel oren naar zijn komst, maar Til gaf er zelf de voorkeur aan zijn loopbaan in een grote Europese competitie te vervolgen. Meerdere clubs uit Duitsland en Engeland toonden interesse.

En het is dus Freiburg dat de tijdelijke bestemming wordt van Til. Bij de ploeg van Christian Streich en de Nederlandse doelman Mark Flekken, die afgelopen seizoen als achtste eindigde, hoopt de dynamische middenvelder weer regelmatig aan spelen toe te komen en zo weer in beeld te komen bij het Nederlands elftal. Zijn laatste interland dateert van maart 2018.

PSV
Dat betekent ook dat PSV verder moet zoeken naar zijn versterking voor het middenveld. Het is een van de vier posities waar trainer Roger Schmidt ruimte voor verbetering zag. Voor de linksbackpositie is Philipp Max op weg van FC Augsburg en met Yvon Mvogo is er al een keeper gehuurd van RB Leipzig. Daarnaast zoekt PSV nog naar een centrale verdediger.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer G. Til
Meer over G. Til
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.