PSV mikt op driemanschap mét in Duitsland begeerde Schmidt

Reacties

PSV is niet van plan om Roger Schmidt te laten gaan. De oefenmeester werd al genoemd bij Eintracht Frankfurt en woensdag meldde de Duitse krant BILD dat Hertha BSC hem op het oog heeft. In Eindhoven heeft Schmidt nog een contract tot medio 2022.

PSV mikt op driemanschap mét in Duitsland begeerde Schmidt
© Pro Shots

Achter de schermen is PSV al een flinke tijd bezig met de volgende fase waarin het dient te komen. Daarin speelt Schmidt een belangrijke rol. PSV hoopt met algemeen directeur Toon Gerbrands, technisch directeur John de Jong en Schmidt een nieuw stabiel en succesvol driemanschap te bouwen, zoals Gerbrands dat kende met Marcel Brands en Phillip Cocu.

Schmidt gaf zelf onlangs ook al aan niet aan een vertrek of gesprekken daartoe te denken. Destijds gaf hij aan zich vol te willen richten op het lopende seizoen. De Duitser stipte bovendien aan het prima naar zijn zin te hebben en een prima band te hebben met Gerbrands en De Jong.

De Jong en Schmidt zullen met een deel van het nieuwe geld dat PSV in het vooruitzicht is gesteld de markt op kunnen om de renovatie van de selectie te voltooien. Daar werd voor afgelopen seizoen met het aantrekken van vijf basisspelers aan begonnen. De verwachting is dat komende zomer opnieuw spelers gaan vertrekken. Met de transfersommen moet een flink netto verlies worden weggepoetst.

Lees in het PRO-verhaal meer over die plannen.

Vanochttend meldden we al dat PSV langer in zee wil met John de Jong. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.