PSV meldt zich bij Sevilla voor Januzaj

Reacties

PSV maakt werk van de komst van Adnan Januzaj. De 27-jarige Belg is nadrukkelijk in beeld om het team van Ruud van Nistelrooij op huurbasis van een nodige impuls te voorzien.

PSV meldt zich bij Sevilla voor Januzaj
© Pro Shots

Januzaj staat nog tot medio 2026 onder contract bij Sevilla, maar komt dit seizoen weinig tot spelen toe bij de Europa League-opponent van de Eindhovenaren. Hij kwam afgelopen zomer transfervrij over van Real Sociedad en halverwege het seizoen staat de teller nog maar op 125 speelminuten. PSV hoopt te profiteren van die situatie.

In de strijd om de vijftienvoudig international is er concurrentie van Valencia en Olympique Lyon. Een overgang naar PSV zou pikant zijn vanwege de loting in de Europa League. Daarin is PSV in de zestiende finale gekoppeld aan Sevilla. Op 16 februari staat de heenwedstrijd in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán op het programma.

PSV blijft hard op zoek naar aanvallende versterking. In de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles maakte Fábio Silva zaterdagavond zijn debuut. Van Nistelrooij wil na het vertrek van Noni Madueke en Cody Gakpo een nieuwe optie voor de flanken. Daarbij is ook gekeken naar Anthony Elanga, die mogelijk mag vertrekken bij Manchester United.

Spelersprofiel

A. Januzaj


Geboortedatum:
5 februari 1995
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Brussel
Nationaliteit
België
Lengte:
1,86 m
Gewicht:
76 kg
Huidige club:
Sevilla
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.