PSV maakt met jonge Duitser keeperskwartet compleet

Reacties

PSV heeft met Vincent Müller het keepersbestand gecompleteerd. De twintigjarige doelman komt, zoals VI eerder al meldde, over van Würzburger Kickers.

PSV maakt met jonge Duitser keeperskwartet compleet
© Pro Shots

Met Yvon Mvogo, Lars Ünnerstall en Maxime Delanghe had PSV al drie keepers voor het eerste elftal, maar met Müller is het bestand aan keepers nu compleet in Eindhoven. 'Vincent is een talentvolle jonge keeper die we de ruimte gaan geven om zich te ontwikkelen', laat technisch manager John de Jong weten op de website van PSV. 'Met Mvogo en Unnerstall hebben we twee goede ervaren keepers. Müller en Delanghe zijn jongens voor de toekomst. Met maatwerk, afhankelijk van het programma van de A-selectie en Jong PSV, zullen we hen stap voor stap begeleiden.'

Müller doorliep de jeugdopleiding van 1 FC Köln en stapte in de zomer van 2019 over naar Würzburger Kickers. Met die club promoveerde de doelman afgelopen seizoen naar de Tweede Bundesliga. 'PSV is een geweldig grote club, die internationaal hoog aangeschreven staat. Het is voor mij een eer dat ik op jonge leeftijd het vertrouwen en de kans krijg om mezelf te ontwikkelen. Ik zal er alles aan doen dat vertrouwen terug te betalen aan de club', laat de keeper verheugd weten.

Dinsdag werd Mark Spenkelink al toegevoegd aan de selectie van de beloften van PSV. Het is daarmee een razend drukke keeperszomer in Eindhoven. De club begon het seizoen met Jeroen Zoet, Robbin Ruiter, Lars Unnerstall en Hidde Jurjus als opties onder de lat. Zoet is echter vertrokken naar Spezia, Ruiter trok naar Willem II en Jurjus tekende bij KFC Uerdingen 05. Daar bleef het niet bij. Luuk Koopmans (die eerder al verhuurd werd) is definitief aangesloten bij ADO Den Haag, talent Yanick van Osch ging naar Fortuna Sittard, Youri Roulaux ging transfervrij naar Roda JC Kerkrade en het contract van Mike van de Meulenhof liep af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.