PSV laat Room na twee seizoenen transfervrij vertrekken

Reacties

Eloy Room kan na dit seizoen transfervrij op zoek naar een nieuwe club. PSV heeft besloten de optie in het aflopende contract met de dertigjarige doelman niet te lichten.

PSV laat Room na twee seizoenen transfervrij vertrekken

Het salaris van Room zou omhoog gaan als PSV de optie zou lichten, terwijl de Eindhovenaren in Lars Unnerstall al een nieuwe doelman hadden vastgelegd. Besloten werd daarom om na twee seizoenen afscheid te nemen van Room, die zelf een buitenlands avontuur wel ziet zitten. Zijn zaakwaarnemer Khalid Sinouh gaf eerder al aan dat Room het niet ziet zitten langer stand-in te blijven in Eindhoven.

'Voor Eloy is het niet goed dat Jeroen Zoet is gebleven. Die is in de kracht van zijn leven en op de top van zijn kunnen. Dan wil en moet je gewoon spelen. Hij heeft gewacht op zijn kans en die is niet gekomen. Soms moet je ook een beetje geluk hebben. Dat Zoet geblesseerd raakt of een schorsing krijgt, dat is niet gebeurd. Het is voor Eloy dodelijk als hij te lang tweede doelman is, want dan blijf je dat ook.'

Room maakte in de zomer van 2017 de overstap van Vitesse naar PSV, waar hij in totaal vijf officiële wedstrijden speelde. Ook kwam hij veertien keer in actie voor Jong PSV in de Jupiler League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.