PSV laat Aboukhlal naar AZ vertrekken en houdt flink bedrag over

Reacties

Zakaria Aboukhlal verruilt PSV voor AZ. De Eindhovense club verkoopt de negentienjarige aanvaller omdat hij zijn tot medio 2020 lopende contract niet wilde verlengen en strijkt de laatste plooien van een overgang naar Alkmaar glad. AZ betaalt ongeveer twee miljoen euro voor Aboukhlal.

PSV laat Aboukhlal naar AZ vertrekken en houdt flink bedrag over

Aboukhlal maakte vorig seizoen indruk bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie, maar tot een doorbraak bij de hoofdmacht kwam het nooit. Vorig seizoen scoorde hij negen keer en leverde hij negen assists in 24 duels voor de Eindhovense beloftenploeg. Aboukhlal speelde ook acht interlands voor Oranje Onder-19.

AZ tast diep in de buidel voor Aboukhlal. De Alkmaarders betaalden tot nu toe in deze transferzomer nog geen transfersom voor nieuwe spelers. Jordy Clasie kwam transfervrij over van Southampton en Yukinari Sugawara werd gehuurd van het Japanse Nagoya Grampus.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.