PSV krijgt goed nieuws uit ziekenboeg

Reacties

De personele zorgen bij PSV zijn verlicht. Trainer Roger Schmidt heeft weer meer keuzes voor het duel met FC Utrecht, al blijft het de vraag of hij de herstelde spelers direct weer opstelt.

PSV krijgt goed nieuws uit ziekenboeg
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 1
FC Utrecht
FC Utrecht

De ziekenboeg van PSV was flink gevuld de laatste weken. De Eindhovenaren zien tot hun genoegen een uitstroom. Jordan Teze is terug van een hamstringblessure, die hem sinds begin november aan de kant had gehouden. Ook Philipp Max is weer inzetbaar na zijn coronabesmetting.

In aanvallend opzicht heeft Schmidt ook weer meer om uit te kiezen. Noni Madueke kan zaterdag zijn rentree maken tegen FC Utrecht. De aanvaller was sinds half oktober door een hamstringblessure gedwongen om toe te kijken. Mogelijk kan ook Cody Gakpo de rol van toeschouwer inleveren. Het herstel van de Oranje-international biedt goede hoop dat hij er zaterdag bij kan zijn.

Het is de vraag of Schmidt direct weer een beroep doet op zijn herstelde spelers. De vervangers hebben het de laatste weken goed vanaf gebracht. 'De laatste weken waren heel belangrijk voor de selectie en de status van bepaalde spelers. Ze hebben het geweldig gedaan en laten zien dat ze klaar zijn om te spelen. Dat is een mooie situatie', zei de Duitser na het duel met SC Heerenveen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.