PSV informeert naar Anderlecht-verdediger Debast

Reacties

PSV heeft concrete interesse in Zeno Debast. De Eindhovenaren hebben navraag gedaan naar de negentienjarige centrumverdediger van Anderlecht.

PSV informeert naar Anderlecht-verdediger Debast
© Pro Shots

PSV zoekt nog naar versterking voor het centrum van de defensie om daar Peter Bosz meer opties te geven. Debast is op de radar verschenen. Het toptalent doorliep de jeugdopleiding van Anderlecht en speelde al 57 keer in het eerste elftal van de Belgische grootmacht. De rechtspoot debuteerde in september vorig jaar voor de nationale ploeg.

Debast zelf staat naar verluidt open voor een overstap naar PSV. Er is vooralsnog geen bod uitgebracht bij Anderlecht, dat deze zomer al een grote uitgaande transfer deed. De Nederlandse doelman Bart Verbruggen werd verkocht aan Brighton & Hove Albion.

André Ramalho, Olivier Boscagli, Armando Obispo en Jordan Teze zijn momenteel de opties voor de posities van centrumverdediger bij PSV, waarbij Teze ook als rechtsback kan spelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.