PSV informeerde naar Liverpool-verdediger Phillips

Reacties

PSV heeft bij Liverpool geïnformeerd naar Nathaniel Phillips. De 24-jarige Engelsman is één van de spelers op het lijstje van de Eindhovenaren.

PSV informeerde naar Liverpool-verdediger Phillips
© Pro Shots

PSV zoekt een centrumverdediger, omdat André Ramalho maanden uit de roulatie is met een enkelblessure. De koploper van de Eredivisie heeft in die zoektocht bij meerdere spelers geïnformeerd, onder wie Phillips. PSV heeft daarbij een sterke voorkeur voor een huurconstructie.

De rechtsbenige verdediger is opgeleid door Liverpool, dat hem in het seizoen 2019/20 aan VfB Stuttgart uitleende. Het jaar daarop brak hij, mede door de blessure van Virgil van Dijk, door in de hoofdmacht op Anfield. Afgelopen seizoen kwam Phillips tot zeventien Premier League-duels voor de ploeg van Jürgen Klopp. Dit seizoen kwam Phillips minder aan spelen toe, al maakte hij begin december wel indruk met zijn optreden in de Champions League-wedstrijd tegen AC Milan.

Liverpool verlangt twaalf miljoen euro voor Phillips, een bedrag dat voor geïnteresseerde Premier League-clubs geen probleem is. Voor PSV is de komst van de Engelse stopper alleen een optie als Liverpool bijdraait en tóch wil meewerken aan een verhuur.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.