PSV in driving seat rond mogelijke transfer Bergwijn

Reacties

Sevilla is zeer gecharmeerd van Steven Bergwijn, maar of de Zuid-Spaanse club daadwerkelijk in staat is de komst van de PSV-aanvaller mogelijk te maken is de vraag.

PSV in driving seat rond mogelijke transfer Bergwijn

Naar aanleiding van Bergwijns uitstekende seizoen is de aanvaller op de radar gekomen bij diverse grootmachten, waaronder Sevilla. De Andalusische club heeft in een eerder stadium bij het kamp van de speler aangegeven geïnteresseerd te zijn. Alles wijst erop dat Sevilla er nu serieus werk van wil maken.

Maar of Sevilla kapitaalkrachtig genoeg is om aan de vraagprijs van PSV te voldoen, is afwachten. De grootste transfer uit de historie van de club is het aantrekken van Jules Koundé, eerder deze zomer voor 25 miljoen euro. Hoewel PSV zijn vraagprijs voor Bergwijn niet officieel bekend heeft gemaakt, staat als een paal boven water dat Sevilla zijn eigen transferrecord flink zal moeten aanscherpen wil het ook maar een kans maken op PSV's akkoord.

Daarbij weet PSV dat Sevilla bepaald niet de enige grote Europese club is die Bergwijn in het vizier heeft en dat het met nog ruim een maand te gaan op de transfermarkt nog even de tijd heeft om af te wachten. Ook de contractduur van Bergwijn is in het voordeel van PSV; de aanvaller ligt nog tot 2022 vast.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer S. Bergwijn
Meer over S. Bergwijn
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.