PSV-huurling Romero laat zich gelden met eerste goal

Maximiliano Romero heeft zijn eerste goal van het seizoen te pakken bij het Argentijnse Vélez Salsfield. De door PSV uitgeleende spits scoorde op vlak voor rust in de thuiswedstrijd tegen landskampioen Racing Club, waarna de ploeg de 2-0 voorsprong in de tweede helft uit handen gaf.

Vélez Sarsfield
2 - 2
Racing Club
Racing Club

Romero maakte een week geleden al zijn rentree voor Vélez, waar hij doorbrak als voetballer. Tegen Talleres Cordoba viel hij een half uur in en verloor Vélez met 1-0. Thuis tegen Racing Club mocht de spits starten van trainer Gabriel Heinze. Na ruim een half uur opende Nicolas Domínguez de score en acht minuten later stond Romero bij de tweede paal klaar om een voorzet binnen te tikken: 2-0.

Toch ging het na rust mis voor Vélez. Nery Domínguez zorgde al vroeg in de tweede helft voor de gelijkmaker. Voormalig Ajax-aanvaller Dario Cvitanich kwam vervolgens in de ploeg bij Racing Club. De 35-jarige spits zag verdediger Iván Pillud in de 88ste minuut gelijkmaken: 2-2. Zo staat Vélez na twee wedstrijden op één punt.