PSV hoopt op vervanger Madueke

Reacties

PSV wil de markt op om een vervanger aan te trekken voor Noni Madueke. De twintigjarige aanvaller raakte zwaar geblesseerd aan zijn enkel en is waarschijnlijk tot na het WK uitgeschakeld. De Eindhovense club denkt nu na over een extra optie in de aanval.

PSV hoopt op vervanger Madueke
© Pro Shots

Het wegvallen van de talentvolle Brit was een behoorlijke streep door de rekening voor trainer Ruud van Nistelrooij en diens staf. Met het aanvalstrio Madueke – Luuk de Jong – Cody Gakpo leek PSV klaar om een gooi te doen naar de groepsfase Champions League. Maar nog voordat het miljardenbal losbarstte stond Madueke langs de kant.

In de eerste wedstrijden van het seizoen dienden twee talenten zich aan: Johan Bakayoko en Ismael Saibari. Daarnaast is Sávio een optie voor die kant. PSV lijkt echter niet alleen van hen afhankelijk te willen zijn, zeker in het geval dat de groepsfase van de Champions League wordt gehaald.

Intern viel al een aantal opvallende namen bij PSV, onder wie Donyell Malen en Joshua Zirkzee. Malen verruilde PSV een jaar geleden nog voor Borussia Dortmund en lijkt op het eerste oog niet haalbaar. Zirkzee mag daarentegen juist vertrekken bij Bayern München. Hij speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Anderlecht.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.