PSV hoopt dat Malen en Rosario voorbeeld Ihattaren snel volgen

Reacties

PSV hoopt dat de recente contractverlenging van Mohammed Ihattaren een precedentwerking heeft. Dat het gewilde toptalent zijn toekomst aan de Eindhovenaren heeft verbonden, zou twijfelende spelers weleens over de streep kunnen trekken.

PSV hoopt dat Malen en Rosario voorbeeld Ihattaren snel volgen

Technisch manager John de Jong had de contractverlenging van bijvoorbeeld Pablo Rosario en Donyell Malen al rond willen hebben, maar heeft goede hoop dat het nu snel gebeurt.

Rosario – hij heeft nog wat zakelijke dingen af te wikkelen – is al het gehele seizoen basisspeler en hoewel Malen niet kan rekenen op een plaats bij de eerste elf, is de buitenspeler met zijn invalbeurten wel van grote waarde voor de ploeg van trainer Mark van Bommel.

Malen scoorde als supersub al zes keer. Bovendien beseft de aanvaller dat zijn kansen ongetwijfeld zullen stijgen, zodra PSV Steven Bergwijn en Hirving Lozano komende zomer voor recordbedragen verkoopt.

Toekomst
Door nu de contracten van een aantal jonge spelers te verlengen – ook de imponerende middenvelder Michal Sadílek kan snel een nieuwe aanbieding tegemoetzien – en op te waarderen, neemt de club in ieder geval een voorschot op de toekomst.

Daar past routinier Daniel Schwaab overigens ook nog altijd in. De club wil graag door met de stabiele dertigjarige Duitser, wiens contract afloopt. Schwaab heeft echter zelf nog niet besloten of hij bij PSV wil blijven of vanwege privéomstandigheden toch dichter bij huis in Duitsland wil voetballen. De club verwacht dat er nog deze maand uitsluitsel komt

Jeugd grijpt de macht bij PSV
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.